APK keuring bij Bats Techniek in Bedum

Is het weer tijd voor een APK keuring? Dan bent u bij Bats Techniek aan het juiste adres. Een APK keuring hoeft niet duur te zijn en zo denken wij er ook over.

Wat kunt u verwachten bij Bats Techniek?

Wanneer moet uw auto APK gekeurd worden?

Hoe vaak een APK keuring nodig is hangt af van de brandstof waar uw auto op rijdt en het gewicht van uw auto. Ook is het van belang wanneer uw auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Als uw auto al eerder APK is goedgekeurd, geldt de datum op het keuringsrapport. Uw auto moet voor deze datum opnieuw zijn goedgekeurd.

U kunt ook uw kentekengegevens invullen op de website van het RDW. Hier staat onder ‘vervaldata en historie’ de datum vermeld wanneer uw auto weer een APK moet ondergaan.

APK voor campers

Ook al worden campers niet veel gebruikt, toch is het belangrijk om uw camper goed te onderhouden. Dit kan hoge reparatiekosten of een korte levensduur voorkomen. Wij kunnen dit doen door uw camper APK te keuren.

Wat wordt er nagekeken?

Tijdens een APK wordt er onder andere gekeken naar de wielen, remmen, stuurinrichting, de carrosserie, verlichting, spiegels en claxon, uitlaat, de vergrendeling, de autogordels en het voorruit. 

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

Bij Bats Techniek Bedum kunt ook terecht voor al het onderhoud van uw auto. Hierbij voeren wij zowel klein als groot onderhoud uit. Heeft uw auto schade opgelopen? Ook voor alle soorten reparaties kunt u terecht bij Bats Techniek Bedum. Bel nu 050 3012744 voor een afspraak of kom langs aan de industrieweg 2 in Bedum.

     APK nodig?
 

       Bel vandaag nog!

Industrieweg 2   -   9781AC   -    Bedum   -   050-3012744   -   Google Maps

Openingstijden: 08.30-17.30uur

Reparatie 

 

Onderhoud

 

APK

050-3012744

Bats techniek
logo bats
bats onderhoudonderhoud
APKAPK
bats reparatiereparatiemo