Autoreparatie bij Bats Techniek in Bedum

Bij Bats Techniek is uw auto in goede handen

Het is altijd vervelend als uw auto gerepareerd moet worden. Laat daar geen misverstanden over verstaan. U wilt het daarom ook zo snel mogelijk en betrouwbaar hebben opgelost. U wilt toch met een veilig en goed gevoel achter het stuur? Met de autoreparatie service van Autogarage Bats in Bedum geven wij u dat gevoel.

Autoreparatie bij Bats Techniek in Bedum: degelijk en betrouwbaar

U kunt bij Autogarage Bats Techniek terecht voor zowel kleine als grote autoreparaties. Kom langs als u een kapotte lamp, lekkende uitlaat of een trillend stuur heeft. Ook reparaties als een versleten koppeling of een lekke koppakking repareren wij natuurlijk voor u. Bij de reparatie controleren wij uw auto altijd op andere mogelijke mankementen. U wilt immers na een autoreparatie toch niet voor onaangename verrassingen staan? Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en zorgvuldige autoreparatie.

Autobedrijf Bats Techniek, voor al uw reparaties

Heeft u al een tijdje schade aan mist u zelf de tijd en/of kunde om het zelf op te lossen? Breng dan uw auto is langs bij ons in Bedum te Groningen. U auto is bij ons in goede handen en wij zullen hem met zorg behandelen. Wij voeren onze reparaties uit voor alle merken personenwagens, bestelauto’s en campers. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en APK keuring van uw voertuig.

Kom langs bij Autobedrijf Bats Techniek te Bedum of bel gerust voor een afspraak, tel.: 050-3012744

Bekijk de contactpagina voor onze adresgegevens en meer.

 Reparatie nodig?
 

       Bel vandaag nog!

Industrieweg 2   -   9781AC   -    Bedum   -   050-3012744   -   Google Maps

Openingstijden: 08.30-17.30uur

Reparatie 

 

Onderhoud

 

APK

050-3012744

Bats techniek
logo bats
bats onderhoudonderhoud
APKReparatie
bats reparatiereparatiemo