Auto onderhoud bij Bats Techniek in Bedum

Bij autogarage Bats Techniek heeft u de keuze uit verschillende onderhoudsbeurten. Zo kunt u kiezen uit een kleine onderhoudsbeurt, een grote onderhoudsbeurt, airco-onderhoud en een APK.

Kleine onderhoudsbeurt van Bats Techniek

Bij een kleine onderhoudsbeurt worden de basisfuncties van uw auto gecontroleerd. Deze basisfuncties omvatten bijvoorbeeld de verlichting, accu, banden, ruitenwissers, etc. Cruciale onderdelen en vloeistoffen als remmen, remvloeistof en uitlaat worden altijd geïnspecteerd.

Indien nodig vervangen wij ook de olie en de oliefilter. Wanneer wij klaar zijn kunt u weer veilig de weg op. Bel nu 050-3012744 en regel vandaag nog uw kleine onderhoudsbeurt.

Grote onderhoudsbeurt van Bats Techniek

Wanneer u kiest voor een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto ook op specifieke onderdelen gecontroleerd zoals de bougies, interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter, controleren en vervangen van de distributieriem. Verder worden ook alle andere belangrijke onderdelen van de auto gecontroleerd en/of vervangen. 

Een APK zit bij een grote onderhoudsbeurt inbegrepen, indien gewenst.
Bel 050-3012744 en regel vandaag nog uw grote onderhoudsbeurt.

Airco-onderhoud

Een auto met airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo blijft uw auto voorzien van een aangename temperatuur. Daarnaast helpt de airco tegen het beslaan van de ramen, zowel in de zomer als in de winter. Voor een goede aircocheck kunt u terecht bij Bats Techniek Bedum. Laat uw de airco van uw auto vandaag nog onderhouden en bel voor een afspraak naar 050-3012744.

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

Bij Bats Techniek Bedum kunt u ook terecht voor reparaties, voor alle merken personenwagens, bestelauto’s en campers. Is uw auto toe aan een APK-keuring? Ook dan bent u aan het juiste bij Bats Techniek. Neem vandaag nog contact met ons op.

Onderhoud nodig?
 

       Bel vandaag nog!

Industrieweg 2   -   9781AC   -    Bedum   -   050-3012744   -   Google Maps

Openingstijden: 08.30-17.30uur

Reparatie 

 

Onderhoud

 

APK

050-3012744

Bats techniek
logo bats
bats onderhoudonderhoud
APKOnderhoud
bats reparatiereparatiemo